flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася спільна підсумкова нарада суддів області за участю Голови ДСА України Зеновія Холоднюка та члена Ради суддів України Тетяни Чумаченко

30 січня 2017, 11:07

           27 січня 2017 року в м. Івано-Франківську відбулася спільна підсумкова нарада на тему «Організаційне забезпечення судів області в 2016 році. Планування роботи в 2017 році» за участю голови Державної судової адміністрації України Зеновія Холоднюка, судді Вищого адміністративного суду у відставці, члена Ради суддів України – голови комісії етики, врегулювання конфлікту інтересів та професійного розвитку суддів Тетяна Чумаченко, керівників судів області та керівників апаратів судів.

 

  Від Івано-Франківського окружного адміністративного суду в нараді взяли участь голова суду Андрій Могила та керівник апарату Ельвіра Гуркова.

Учасники заходу заслухали звіти керівників судів обласного рівня, зокрема голови апеляційного суду Богдана Гриновецького, голови Івано-Франківського окружного адміністративного суду Андрія Могили, в.о. голови Господарського суду Івано-Франківської області Олени Малєєвої,  щодо стану здійснення судочинства та проблемних питань діяльності очолюваних судів, а також начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Оксани Рибак.

Суддя Вищого адміністративного суду у відставці, член Ради суддів України – голова комісії етики, врегулювання конфлікту інтересів та професійного розвитку суддів Тетяна Чумаченко детально проаналізувала аспекти конфлікту інтересів у діяльності судді, відповіла на чисельні запитання аудиторії.

В свою чергу Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк розповів про стан організаційного і фінансового забезпечення судової гілки влади в 2016 році, а також висловив міркування щодо прогнозу задоволення потреб судів у поточному році.

             Підводячи підсумки наради учасники поділилися своїм баченням щодо налагодження шляхів вдосконалення організації роботи судів в області.