flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Івано-Франківського окружного адміністративного суду підвищили свій професійний рівень

13 лютого 2017, 16:12

         6–10 лютого 2017 року в місті Львові регіональне відділення Національної школи суддів України провело підготовку суддів окружних адміністративних судів.

Участь у навчанні від Івано-Франківського окружного адміністративного суду взяли судді Тарас Боршовський, Віталій Кафарський та Сергій Остап'юк.

В рамках підготовки суддя Львівського окружного адміністративного суду Олександр Сасевич  провів інтерактивну лекцію на тему: "Комунікації в судовій владі", суддя Шевченківського районного суду міста Львова Павло Едер на тему: "Авторитет суду в історико-правовому та соціальному аспектах", суддя Львівського окружного адміністративного суду  Олег Кравців  на тему: "Мистецтво правового письма і складання процесуальних документів". Суддя Львівського апеляційного адміністративного суду  Руслан Шавель провів міні-лекцію, дискусію за тематикою особливості розгляду адміністративних спорів, пов’язаних із застосуванням податкового законодавства.

Для проведення підготовки запрошено спеціалістів інших галузей, які провели суддям  тренінги на теми: "Суддівська етика та доброчесність", "Управління часом у суддівській діяльності".

Для суддів окружних адміністративних судів уперше в місті Львові було проведено апробацію курсу "Професійна психологічна підготовка до суддівської діяльності", розробленого Національною школою суддів України за підтримки канадійського проекту "Освіта суддів для економічного розвитку". У цьому курсі зосереджено увагу на актуальній сьогодні психологічній освіті, підготовці суддів для запобігання професійному, емоційному вигоранню, прогнозуванню та подоланню робочих та позаробочих конфліктів.