flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

14 листопада 2017 року у м.Львові в місцевому регіональному відділенні Національної школи суддів відбувся семінар для суддів на тему «Особливості розгляду податкових і митних справ».

17 листопада 2017, 10:27

Долучилися до нього також судді Івано-Франківського окружного адміністративного суду : Н.Микитин, О. Тимощук, О.Чуприна, М. Шумей . В межах проведення даного заходу суддя О.Тимощук був одним із викладачів, які брали участь протягом всього семінару.На заході судді розглянули п’ять тем, зокрема, особливості застосування податкового законодавства та вирішення адміністративних справ за зверненням платників податків до митних органів, застосування практики Європейського суду з прав людини у податкових спорах, питання щодо правового регулювання, особливостей та судової практики у справах за зверненням органів доходів і зборів ( категорія справ за  ст. 183-3 КАС України).

До програми семінару входило виконання практичних та ситуаційних завдань, експрес-опитування за темами занять. Після підведення підсумків семінару судді  отримали сертифікати.