flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Івано-Франківського окружного адміністративного суду підвищують свій професійний рівень

04 грудня 2017, 10:15

Троє суддів Івано-Франківського окружного адміністративного суду Наталія Біньковська, Оксана Лучко та Надія Микитин пройшли чергове навчання в Чернівецькому регіональному відділенні Національної школи суддів України на тему "Особливості та окремі питання підготовки суддів до кваліфікаційного оцінювання". Захід відбувся 1 грудня 2017 року в с.Тарашани, Глибоцького району Чернівецької області.
Метою семінару було надання адміністративним судам України методичної допомоги та рекомендаційних роз’яснень щодо особливостей підготовки та проходження кваліфікаційного оцінювання суддів.
Учасники заходу обговорили питання теоретико-правових проблем проведення кваліфікаційного оцінювання кандидатів до Касаційного адміністративного суду, в складі Верховного Суду України, Касаційного кримінального суду, в складі Верховного Суду України, Касаційного цивільного суду, в складі Верховного Суду України, питання підготовки до проходження тестування та виконання практичного завдання.
Судді обмінялись думками з питань конфлікту інтересів в діяльності суддів,  питань проходження психологічного тестування, особливостей підготовки до кваліфікаційного оцінювання суддів адміністративної юрисдикції .
Завершився семінар врученням сертифікатів.