flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Івано-Франківського окружного адміністративного суду взяв участь у семінарі-практикумі з питань формування авторитету судової влади в Україні

01 грудня 2017, 15:00

   У м. Львові відбувся дводенний семінар для суддів місцевих та апеляційних судів загальної юрисдикції на тему «Авторитет судової влади: доброчесність та компетентність суддів, як основні елементи довіри до суду».
   Суддя  Івано-Франківського окружного адміністративного суду Віктор Гундяк долучився до заходу, який пройшов 29-30 листопада 2017 року.  
У проведенні семінару брали участь викладачі Львівського національного університету ім. І. Франка, Львівського державного університету внутрішніх справ, представник Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.
   Спікери розповіли про авторитет суду та право на свободу вираження поглядів з урахуванням практики Європейського суду з прав людини, про історичні джерела правосуддя та стародавнє правосуддя, про справедливі судові рішення як визначальний фактор правової державності України.  
Другий день семінару був пов’язаний з питаннями важливості налагодження комунікацій судової влади у сучасних умовах та виконанням суддями в малих групах практичних завдань.  
   На завершення  заходу суддям провели опитування  та вручили сертифікати.