flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду

26 листопада 2018, 13:55

Досяк Галина Богданівна викликається до Івано-Франківського окружного адміністративного суду в якості відповідача в адміністративній справі №0940/2200/18 за позовною заявою Головного управління ДФС в Івано-Франківській області про стягнення податкового боргу в розмірі 53827,86 грн, з підстав непогашення заборгованості.

  Судовий розгляд призначений на "03" січня 2018 р. о 10:00 год., буде проводитися одноособово суддею Тимощуком О.Л., в приміщенні Івано-Франківського окружного адміністративного суду за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 46, зал судових засідань № 3. каб. 108.

   Суд зазначає, що за відомостями відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання Управління ДМС в Івано-Франківській області Досяк Галина Богданівна не значиться. Таким чином, отримана інформація не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи.

  Встановити відповідачу з дня розміщення оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України п'ятнадцятиденний строк для подання відзиву на позов, який повинен відповідати вимогам статті 162 КАС України, і подання всіх письмових та електронних доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

  Зобов’язати відповідача надіслати (надати) іншим учасникам справи копію відзиву та доданих до нього документів одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

  Додатково направити відповідачу ухвалу про відкриття провадження у даній справі за вказаною в позовній заяві адресою, а також повідомити відповідача про можливість ознайомлення та зняття копій з матеріалів справи безпосередньо в Івано-Франківському окружному адміністративному суді, адреса: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 46, e-mail: inbox@adm.if.court.gov.ua.

  Інформацію по даній справі учасники справи можуть отримати за веб-адресою: http://adm.if.court.gov.ua/sud0970/.

  Оголошення опубліковано 26.11.2018.