flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про вакантну посаду

20 грудня 2022, 10:11

20 грудня 2022 року

Івано-Франківський  окружний адміністративний суд запрошує до роботи кваліфікованих працівників на вакантні посади секретаря судового засідання - 2 посади.

Законом України “Про правовий режим воєнного стану” врегульовано питання призначення на посади державної служби громадян України в період дії воєнного стану без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законодавством про державну службу. Призначення на посади здійснюється на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Звертаємо Вашу увагу! Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені у період дії воєнного стану, оголошується конкурс, передбачений відповідним законом. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Вимоги до осіб, які претендують на посаду державної служби - секретаря судового засідання (категорія В/2):

громадянство -          України

освіта -                       вища освіта ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Право», «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність».

Кандидатам на зазначену посаду необхідно заповнити особову картку та резюме встановленого зразка та подати до служби управління персоналом та інформаційного забезпечення Івано-Франківського окружного адміністративного суду за адресом: вул. Незалежності, 46, м. Івано-Франківськ або на електронну пошту суду E-mail: inbox@adm.if.court.gov.ua

 

 

Телефон для довідок:

Служба управління персоналом та

інформаційного забезпечення

(0342) 75-25-15