flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся Другий щорічний загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці»

27 червня 2018, 15:30

        Вчора, 26 червня 2018 року, в м. Києві відбувся Другий щорічний загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці».
       Під час форуму відбулась презентація Прес-центру судової влади України та електронного каталогу прес-служб судів, в якому міститься уся необхідна інформація для журналістів. Також в ході заходу висвітлено нові підходи до комунікацій Верховного Суду, обговорено проблемні питання взаємодії журналістів та судів, особливості доступу до судової інформації, побудову іміджу через комунікацію, інструменти протидії маніпуляціям та стереотипам при висвітленні процесів у ЗМІ, наведено підсумки роботи журналістів у судах протягом року. Представники громадських організацій поділилися досвідом щодо отримання та поширення інформації про суддів, відомі журналісти розповіли про своє бачення щодо подальшої співпраці. Не менш цікавою та змістовною була дискусійна панель щодо закордонного досвіду налагодження комунікації між судами та ЗМІ. В роботі форуму взяли участь також журналісти з Прикарпаття.
         Всі учасники форуму висловили побажання подальшої співпраці та необхідності проведення таких заходів у майбутньому.
         На Івано-Франківщині проведено регіональний форум за участю суддів-спікерів, прес-секретарів судів Івано-Франківської області та представників ЗМІ.

         Перегляд заходу можливий за посиланням: https://www.youtube.com/watch?time_continue=19822&v=R95yCf_6-68