flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Івано-Франківському окружному адміністративному суді проведено "День відкритих дверей"

00 0000, 00:00

   05 березня 2020 року Івано-Франківський окружний адміністративний суд відкрив двері студентам Прикарпатського факультету Національної академії внутрішних справ та Івано-Франківського коледжу Львівського Національного аграрного університету

   Зустрічали гостей Керівник апарату Гуркова Ельвіра Володимирівна та заступник керівника апарату Тимчук Іван Михайлович.

   Далі студенти  завітали до канцелярії суду де заступник начальника відділу Грацонь Аліна розповіла про порядок приймання, реєстрації та рух документів, що надходять до суду. Також порядком реєстрації різних категорій справ, ведення обліково-статистичних карток, виконання судових рішень.

    Заступник керівника апарату Тимчук Іван Михайлович розповів студентам про суд та загалом судову систему України, також ознайомив присутніх з можливістю слухання справ у режимі відео конференції, що такий розгляд справи спрямований на підвищення оперативності розгляду справи та сприяє економії коштів учасникам судового процесу.

   Судовий розпорядник Мандар Михайло провів інструктаж з правилами поведінки у будівлі суду.

   Секретар судового засідання Савченко Наталія ознайомила студентів із правилами поведінки під час судового засідання, а також розповіла про фіксування судового засідання технічними засобами.

   Також під час даного заходу гості мали можливість бути присутніми в залі судового засіданння під час розгляду адміністративної справи (головуючий суддя Грицюк Петро Петрович).

   У фінальній частині куратори, кандидати юридичних наук Гуцуляк Микола Ярославович та Турчак Ірина Олександрівна висловили подяку за проведення заходу та набуття студентами інформації у сфері юриспруденції та формування у них поваги до права.