flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Івано-Франківським окружним адміністративним судом розглянуто заяву ДНЗ №5 "Теремок"

03 червня 2019, 18:27

Зважаючи на інтерес громадськості та медіа до адміністративної справи за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області до Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №5 «Теремок» про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю), Івано-Франківський окружний адміністративний суд повідомляє, що сьогодні відбулося судове засідання щодо розгляду заяви відповідача про відстрочення виконання постанови Восьмого апеляційного адміністративного суду від 30.01.2019 року про застосування заходів реагування у вигляді зупинення та заборони експлуатації будівель (споруд, приміщень) дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 5 «Теремок», шляхом опечатування вхідних дверей, крім виконання робіт пов'язаних із усуненням порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.

За результатами розгляду заяви Івано-Франківським окружним адміністративним судом постановлено ухвалу, якою заяву відповідача задоволено частково, відстрочено виконання постанови Восьмого апеляційного адміністративного суду від 30.01.2019 року до 14.10.2019 року включно. В задоволенні заяви в іншій частині відмовлено.

Вказана заява відповідача розглядалася в порядку вирішення процесуальних питань, пов’язаних з виконанням судових рішень в адміністративних справах. 

Додатково зазначаємо, що зазначену ухвалу суду може бути оскаржено в апеляційному порядку.

В судовому засіданні судом було проголошено вступну та резолютивну частини ухвали, відповідно із повним її текстом можна ознайомитися після 10.06.2019 року на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень за номером справи №0940/1578/18.